About us line
Founded SCRN

Magis Trading, opgericht in 2002, heeft met 18 jaar ervaring zijn stempel gezet op zowel de lokale als internationale markt van tweedehands vrachtwagens en opleggers. We hebben tevreden klanten in 88 landen. U geniet bij ons van de beste voordelen die er beschikbaar zijn en kan u altijd rekenen op ons deskundig advies.

Sinds jaar en dag zijn we gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van tweedehands vrachtwagens, trekkers, opleggers, aanhangers en bestelwagens. De meeste van onze tweedehands voertuigen worden aangekocht in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en zijn bestemd voor export naar meer dan 85 landen in Europa, Afrika, Zuid-Amerika, Midden-Oosten en Azië.

Opleggers gestapeld

Onze vestiging in Izegem beschikt steeds over een ruim aanbod van vrachtwagens, trekkers, opleggers, aanhangers en bestelwagens voor verkoop, zowel voor Belgie als export. We bieden alle merken aan (DAF, Mercedes Benz, Scania, MAN, Volvo, Renault, IVECO,...) in verschillende prijsklassen, types, uitvoeringen, bouwjaren en maten.

Bent u naar iets specifiek op zoek en vindt u niet wat u zoekt op onze website, neem dan gerust contact op met ons team van ervaren medewerkers die met u een oplossing zullen zoeken. Er komen dagelijks nieuwe tweedehands voertuigen binnen waarvan we u graag op de hoogte brengen.

Export Sfeer

We laten er geen gras over groeien en gaan direct aan de slag wanneer er een aanvraag binnenkomt. Wij regelen alles voor een vlotte afhaling of levering van uw voertuig zodat u er zich zelf weinig van moet aantrekken.

Voor export kunnen wij uw voertuig afleveren in de haven en alle formaliteiten regelen voor vlotte verscheping naar uw gekozen bestemming. Zo betaalt u minder, gaat het een stuk sneller en kan u ten volle genieten van een zorgeloos transport van uw aangekochte vrachtwagen.

Voor export? Dit is wat wij voor u kunnen doen:

Douaneformaliteiten
Transitplaten
Wereldwijde verscheping
Verzekering
Shipment

We kopen onze voertuigen in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland bij bedrijven of particulieren en verkopen deze wereldwijd.

Wij zorgen er steevast voor dat we u de beste prijs, voorwaarden en service kunnen aanbieden naargelang uw behoeften. Dit geldt zowel bij onze aankoop- als verkoop procedure. Klanttevredenheid komt altijd op de eerste plaats.

Via ons verkoopformulier kan u gemakkelijk en overal uw voertuig bij ons presenteren. Vul uw gegevens in en wij nemen binnen de 24u contact met u op. Dit is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. Zijn we na eventuele onderhandeling tot een akkoord gekomen, dan zorgen we voor een snelle betaling en afhandeling.

ONS TEAM

Op de hoogte blijven?