In onze Privacy Policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Waarom uw voertuig verkopen bij Magis Trading?

  • Reactie binnen 24u
  • Correcte prijsbepaling
  • Snelle afhandeling & betaling
  • Geheel vrijblijvend

Uw tweedehands vrachtwagen verkopen bij ons, dat kan!

Heeft u een tweedehands trekker, vrachtwagen, oplegger of bestelwagen te koop, dan bent u hier op de goede plaats. Magis Trading heeft al 18 jaar ervaring in de aan- en verkoop van tweedehands rollend materieel. We kopen alle merken, types en uitvoeringen en bouwjaren!

Via bovenstaand formulier kan u gemakkelijk en geheel vrijblijvend uw voertuig aanbieden bij ons. Elk voertuig krijgt onze volledige aandacht en we schakelen snel terug met onze professionele opinie. Op basis van de gegevens en afbeeldingen die u deelt met ons geven wij meestal binnen de 24u een richtprijs voor uw voertuig.

Zijn we tot een akkoord gekomen, dan betalen wij binnen de 24u na ontvangst van de factuur en regelen we onderling een snelle afhaling.

We zijn ook geïnteresseerd in grotere loten. Bent u van plan uw vloot te vernieuwen, dan komen we graag eens bij jullie langs voor een bezichtiging.

20200810 0947002

Op de hoogte blijven?